GEOSECMA Karta – Nybyggnadskartan

Detta projektstöd vänder sig till er som har GEOSECMA Karta och vill komma igång med nybyggnadskartor. Genom att "göra rätt från början" får ni en snabb start och säkerställer en effektiv hantering av processen kring nybyggnadskartor.

Ni får hjälp med att sätta upp tema med exempelvis symbologi och kartografisk databas men också förslag till ett lämpligt arbetsflöde för att skapa nybyggnadskartan i just er organisation.

Det finns även möjlighet att komplettera med en andra dag där fokus är att skapa blanketter/mallar för nybyggnadskartor.

Projektstöd

Innehåll

Projektstödet är uppdelad i två dagar, varav den andra dagen är valfri.

Dag 1 – Uppsättning

Vi börjar med att skapa ett tema anpassat för nybyggnadskartan utifrån er kommuns förutsättningar, det vill säga baserat på hur ni har valt att lagra er data om exempelvis primärkartor, detaljplaner, VA och inmätningar för nybyggnadskartan. Därefter skräddarsyr vi en kartografisk filbaserad geodatabas utifrån era önskemål. Slutligen går vi igenom och föreslår olika moment i den fortsatta hanteringen kring nybyggnadskartor.

Dag 2 – Blanketter/mallar 

Om ni inte redan har färdiga blanketter eller mallar för nybyggnadskartor så fortsätter vi under dag två med att skapa sådana.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.