Esri Silver Partner – ett unikt partnerskap som gynnar svenska kommuner

Esri är den globalt marknadsledande utvecklaren av GIS-teknologi. Det är på denna plattform, känd som ArcGIS, som vi bygger vårt verksamhetsstöd GEOSECMA for ArcGIS, för att skapa det vi kallar en kommungeografisk samarbetsplattform. Vårt partnerskap med Esri låter oss dra fördel av plattformens globala utvecklingstakt och genom detta skapa stora fördelar hos våra kommunala användare.

Esri Silver Partner logo

ArcGIS Urban Specialty Partner

Vi är väldigt stolta över att Esri Inc. har utsett oss som partner i sitt expertprogram för ArcGIS Urban Specialty – en utmärkelse som endast en handfull partners i världen har tilldelats och som vi var först ut i Europa att erhålla. Utmärkelsen grundar sig på vår expertis inom samhällsbyggnad och de unika förutsättningar vi har att hjälpa våra kunder implementera ArcGIS Urban i svensk samhällsplanering.

Som ArcGIS Urban Specialty Partner är vi delaktiga i planeringsverktygets utveckling och har en unik möjligheten att se till att det lever upp våra kunders önskemål och förutsättningar. Våra verksamhetsspecialister inom samhällsbyggnad ingår även i Esri Inc's testpanel där de analyserar och utvärderar ny funktionalitet inför kommande releaser.

ArcGIS Urban Specialty Partner

ArcGIS System Ready Specialty Partner

S-GROUP Solutions har erhållit utmärkelsen ArcGIS System Ready Specialty Partner av Esri Inc. Ett erkännande som vi tilldelats utifrån vår expertis och förmåga att tillhandahålla lösningar och tjänster till våra kunder genom GEOSECMA for ArcGIS och dess implementation av senaste version av ArcGIS.

ArcGIS System ready Specialty

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.