Esri Gold Partner – ett unikt partnerskap som gynnar svenska kommuner

Esri är den globalt marknadsledande utvecklaren av GIS-teknologi. Det är på denna plattform, känd som ArcGIS, som vi bygger vårt verksamhetsstöd GEOSECMA for ArcGIS, för att skapa det vi kallar en kommungeografisk samarbetsplattform

Som Sveriges enda Guldpartner har vi ett unikt och nära samarbete med Esri's tekniska experter. Genom vårt partnerskap säkerställer vi att ni, som kund av GEOSECMA for ArcGIS, får så stor nytta som möjligt av våra produkter i kommunal verksamhet. 


Esri Gold Partner

ArcGIS Urban Specialty Partner

Vi är väldigt stolta över att Esri Inc. har utsett oss som partner i sitt expertprogram för ArcGIS Urban Specialty – en utmärkelse som endast en handfull partners i världen har tilldelats och som vi var först ut i Europa att erhålla. Utmärkelsen grundar sig på vår expertis inom samhällsbyggnad och de unika förutsättningar vi har att hjälpa våra kunder implementera ArcGIS Urban i svensk samhällsplanering.

Som ArcGIS Urban Specialty Partner är vi delaktiga i planeringsverktygets utveckling och har en unik möjligheten att se till att det lever upp våra kunders önskemål och förutsättningar. Våra verksamhetsspecialister inom samhällsbyggnad ingår även i Esri Inc's testpanel där de analyserar och utvärderar ny funktionalitet inför kommande releaser.

ArcGIS Urban Specialty Partner


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.