GEOSECMA för VA - Framtidens VA-system är här!

Resan har tagit några år och resmålet är inte bara efterlängtat av oss på S-GROUP Solutions utan framför allt av våra kunder inom VA-verksamhet! Så därför är det otroligt glädjande att kunna tillkännage "Nu är vi i mål"! Vi lovade att utveckla Sveriges första VA-system som är rustat för morgondagens behov. Och i juni installeras de återstående delarna i vår nya GEOSECMA för VA, ersättaren till befintliga GEOSECMA Ledning VA, hos de första pilotkunderna.

Tidigare har vi lanserat modulerna GEOSECMA VA Förnyelseplanering och GEOSECMA - Ledningskollen/ledningsägare. Nu lanserar vi således även återstående moduler: GEOSECMA VA samt GEOSECMA VA Drift och Underhåll i GEOSECMA-version 11.1.

Ta del av våra filmpresentationer nedan!

Länk - tillbaka till Startsida "GEOSECMA for ArcGIS 11.1"


Se film - Nya GEOSECMA VA

Se filmpresentation om vår nya modul GEOSECMA VA! 

Sveriges mest moderna verksamhetssystem för dokumentation och analys av ledningsnät i en helt obruten kedja. Dessutom möjliggörs ett ledningsnät helt i 3D.

Filmens längd: 8:28 minuter.


Se film - nya GEOSECMA VA Drift och Underhåll

I den här filmen får du en övergripande presentation av modulen som möjliggör drift och underhåll i ett sammanhängande arbetsflöde från kontor till fält - enkelt att få överblick över vad som har utförts, vad som sker näst och vad ni behöver prioritera i er organisation.

Filmens längd: 7:37 minuter.Se film - Så förbereder ni er VA-organisation

Ta del av våra rekommendationer kring vad ni redan nu kan göra för att förbereda er inför övergången från befintliga GEOSECMA Ledning VA till GEOSECMA för VA - version 11.1. 

Filmens längd: 8:30 minuter.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.