Publicerad 2021-09-30

Ny VD för S-GROUP Solutions från 1 januari 2022

Hans-Göran Wilhelmsson går i pension

Efter drygt 30 års anställning i S-GROUP Solutions har vår VD, Hans-Göran Wilhelmsson, bestämt sig för att gå i pension vid årsskiftet. 

Vi hälsar hans efterträdare, Carl-Johan Ahde, varmt välkommen i rollen som ny VD för S-GROUP Solutions från och med den 1 januari 2022!

Carl-Johan Ahde, S-GROUP Solutions

Vi välkomnar Carl-Johan Ahde - Bakgrund i Addnode Group och gedigen kunskap om kommunal verksamhet

Vem är Carl-Johan Ahde?

Carl-Johan Ahde har över tjugo års erfarenhet av att arbeta med svenska kommuner. Hans erfarenheter, från såväl produkt- som konsultbolag, inkuderar områden som telefoni, ärende- och dokumenthantering samt e-tjänster. De senaste åren har han arbetat inom Addnode Group på Abou, Essvision och nu senast som affärsområdeschef på Sokigo för deras e-tjänstplattform Abou och dokument- och ärendehanteringssystemet Evolution.

Sedan augusti är Carl-Johan ansvarig för S-GROUP Solutions Konsultteam där våra verksamhets- och produktspecialister inom GIS, kart- och planförsörjning, gaturummet och VA arbetar. Det innebär att Carl-Johan redan påbörjat sin resa i företaget och lär känna vår verksamhet samt våra kunder och medarbetare inför sin nya roll som VD från den 1 januari 2022.

- Jag är väldigt glad över att lämna över stafetttpinnen till Carl-Johan. Hans bakgrund från Addnode Group, tillsammans med förståelse för kommunal verksamhet, skapar fantastiska förutsättningar för oss och våra systerföretag att öka takten i att ge Sveriges kommuner tillgång till världsledande teknik för datadrivna GIS-baserade insikter och beslut, säger Hans-Göran Wilhelmsson.

Vår verksamhet fortsätter precis som vanligt

För våra kunder innebär S-GROUP Solutions byte av VD ingen förändring, utan vi fortsätter att leverera framtidssäkra lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet.

- Det känns väldigt inspirerande att få engagera sig i S-GROUP Solutions fullt ut. Det är ett fantastiskt företag som Hans-Göran har utvecklat över åren, med duktiga kollegor som besitter ett djupt kunnande om hur tekniken stödjer våra kommunala kunders arbetsprocesser och behov av att leva upp till sina invånares, politikers och andra myndigheters krav. Detta avser jag att driva vidare och kombinera med mina erfarenheter från digitalisering med e-tjänster och ärendehantering, säger Carl-Johan Ahde.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.