GEOSECMA TRAFIK

Med anledning av senaste tidens utveckling av COVID-19 och dess ökade inverkan på vårt samhälle så har vi beslutat att ersätta alla kurstillfällen med distansutbildningar. Mer information finner du här...


Under en dag går vi igenom hur trafikföreskrifter registreras och hanteras i modulen. Under kursdagen går kursledaren igenom flödet för att skapa en föreskrift, bland annat vilken information som ska fyllas i och hur det går till att koppla föreskriften till en eller flera gatulänkar. Kursen tar även upp de sökmöjligheter som finns och hur publicering till RDT går till.

Utbildning

Kontakt for utbildning

INNEHÅLL

  • Registrera och redigera trafikföreskrifter
  • Söka efter trafikföreskrifter
  • Validera trafikföreskrifter
  • Publicera till RDT

MÅLGRUPP

Kursen riktar sig till personal som handlägger trafikföreskrifter.

FÖRKUNSKAPER

Krävs inga förkunskaper.

KOMMANDE KURSER

  • 27 januari, distanskurs
  • 17 februari, distanskurs
  • 2 mars, distanskurs

KURSUPPFÖLJNING MAXIMERAR DIN INVESTERING

Efter genomgången utbildning rekommenderar vi en kursuppföljning på 2-3 timmar. Du får då bättre förutsättningar att efter genomförd kurs snabbt kunna omsätta dina nya kunskaper i praktisk användning på hemmaplan. Med individuell coachning, ca 2-3 veckor efter kurstillfället, repeterar du och din lärare valda kursmoment samt diskuterar frågor som dykt upp utifrån ditt dagliga arbete. Denna personliga uppföljning säkerställer att nyvunnen kunskap implementeras på rätt sätt i dina arbetsprocesser och att de blir en naturlig del av ditt fortsatta arbete. Kursuppföljning bokas med fördel samtidigt som denna kursbokning för bättre tidsplanering, alternativt bokas kursuppföljning efter genomgången kurs.


PRIS

6300 SEK exkl. moms per person och dag. I kursavgiften ingår digitalt kursmaterial, för- och eftermiddagsfika samt lunch (ej vid distansutbildning). Efter genomförd kurs finns även möjlighet att erhålla kursintyg. Anmälan är bindande men det går bra att avboka din plats kostnadsfritt fram till 3 veckor innan kurstillfället.

Boka utbildning


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.