NÄR OCH HUR NÅR DU OSS?

Du kan kontakta vår supportpersonal helgfria vardagar kl. 08.00-17.00. Vi kan ge dig snabbare och bättre support om du beskriver ditt problem så utförligt som möjligt, vad du gjorde när det uppstod eller vad du egentligen tänkte utföra. Komplettera gärna med kopia på felmeddelande, felutskrifter, loggar etc.

Support

VIKTIG INFORMATION NOVEMBER 2017

- FELMEDDELANDE VID FASTIGHETSIMPORT

Lantmäteriet implementerade nyligen nya SCB-koder i gällande version av ÖFF (11.10), som innebär att när byggnader nyregistreras eller modifieras får de SCB-koder enligt en nyare geometri. Om en byggnad tilldelas en kod, som bara finns i den nya geometrin, så kommer er fastighetsavisering från Lantmäteriet till GEOSECMA att orsaka felaktiga relationer. När Lantmäteriet släpper nästa version av ÖFF (11.20), som implementeras i GEOSECMA i början av 2018, kommer anpassning att göras till de nya SCB-koderna. Fram tills dess kan ni enkelt undvika problemet genom att stänga av relationen. Vi har tagit fram en supportinstruktion som beskriver hur du gör:

LADDA NED INSTRUKTION

utropstecken

VI GER SUPPORT PÅ GEOSECMA

Du som kund har rätt till användningssupport under förutsättning att du har ett gällande supportavtal eller ett annat avtal där support ingår. Med användningssupport avses stöd i användning av – och felsökning – i våra produkter. 

Alla som jobbar på supporten är inte experter på allt, men kompetensen finns inom nära räckhåll. Supporten har även hjälp av utvecklarna som sitter vägg i vägg och  leveransavdelningen som har kunskap om hur ni som är kunder använder programmen.SUPPORTHJÄLP VID DIN ARBETSPLATS

Vi kan lösa ditt supportärende via skärmdelning. Du visar problemet på din datorskärm, som vi samtidigt ser. Vi får bättre förståelse för ditt problem och vi kan visa dig lösningen direkt. Vid skärmdelning använder vi programmet TeamViewer. 

Starta TeamViewer här.

support, skärmdelning

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.