S-GROUP Solutions AB är ett företag specialiserat på att skapa moderna, effektiva IT-stöd för offentliga verksamheter. Våra kunder är kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa. Vi bedriver vår programvaruutveckling i nära samarbete med kunder och användare. Detta tillsammans med trettio års erfarenhet av implementation, utbildning och support ger oss en marknadsledande position vad gäller framtidssäkra verksamhetslösningar. S-GROUP Solutions har idag verksamhet i Sverige, Finland, Polen och Litauen.


VÅR IDÉ

Vi utvecklar verksamhetssystem för såväl kart- och planförsörjning som kommunalteknik. Våra lösningar är också en integrerad del av kommunens IT-miljö. Vi kan därför länka ihop olika förvaltningar och verksamheter till en effektiv helhet. Det ger dig möjlighet att investera stegvis i verksamhetens utveckling. För de kunder som efterfrågar det nyckelfärdiga paketet så levererar vi förstudie, implementation, utbildning och konvertering enligt väl definierade processer.

Vi har nära samarbete med myndigheter och deltar i standardiseringsgrupper. Så även om du inte har fullständig koll på förändringar i regelverk och rekommendationer, så är det faktiskt inget bekymmer. Vi tar ansvar för den biten i våra produkter.


OM S-GROUP

S-GROUP Solutions AB ingår i koncernen S-GROUP, som är en nordeuropeisk koncern som arbetar med världens främsta programvaror för hantering av GIS och tillhandahåller IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar där läget har betydelse för företag, kommuner och myndigheter. I koncernen ingår, förutom vi, företag som Esri Sverige, Esri Finland, Esri Polska, S-GROUP Lietuva och Progira.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.