S-GROUP Solutions AB är ett företag specialiserat på att skapa moderna, effektiva IT-stöd för offentliga verksamheter. Våra kunder är kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa. Vi bedriver vår programvaruutveckling i nära samarbete med kunder och användare. Detta tillsammans med trettio års erfarenhet av implementation, utbildning och support ger oss en marknadsledande position vad gäller framtidssäkra verksamhetslösningar. S-GROUP Solutions har idag verksamhet i Sverige, Finland och Litauen.


VÅR IDÉ

Vi utvecklar verksamhetssystem för såväl kart- och planförsörjning som kommunalteknik. Våra lösningar är också en integrerad del av kommunens IT-miljö. Vi kan därför länka ihop olika förvaltningar och verksamheter till en effektiv helhet. Det ger dig möjlighet att investera stegvis i verksamhetens utveckling. För de kunder som efterfrågar det nyckelfärdiga paketet så levererar vi förstudie, implementation, utbildning och konvertering enligt väl definierade processer.

Vi har nära samarbete med myndigheter och deltar i standardiseringsgrupper. Så även om du inte har fullständig koll på förändringar i regelverk och rekommendationer, så är det faktiskt inget bekymmer. Vi tar ansvar för den biten i våra produkter.


OM S-GROUP

S-GROUP Solutions AB ingår i koncernen S-GROUP, som är en nordeuropeisk koncern som arbetar med världens främsta programvaror för hantering av GIS och tillhandahåller IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar där läget har betydelse för företag, kommuner och myndigheter. I koncernen ingår, förutom vi, företag som Esri Sverige, Esri Finland, S-GROUP Lietuva och Progira. Vi är som koncern miljöcertifierade enligt ISO 14001.

ISO14001 SGROUP Solutions

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.