S-GROUP Solutions AB är ett företag specialiserat på att skapa moderna, effektiva IT-stöd för offentliga verksamheter. Våra kunder är kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa. Vi bedriver vår programvaruutveckling i nära samarbete med kunder och användare. Detta tillsammans med trettio års erfarenhet av implementation, utbildning och support ger oss en marknadsledande position vad gäller framtidssäkra verksamhetslösningar. S-GROUP Solutions har idag verksamhet i Sverige, Finland och Litauen.


VÅR IDÉ

Vi utvecklar verksamhetssystem för såväl kart- och planförsörjning som kommunalteknik. Våra lösningar är också en integrerad del av kommunens IT-miljö. Vi kan därför länka ihop olika förvaltningar och verksamheter till en effektiv helhet. Det ger dig möjlighet att investera stegvis i verksamhetens utveckling. För de kunder som efterfrågar det nyckelfärdiga paketet så levererar vi förstudie, implementation, utbildning och konvertering enligt väl definierade processer.

Vi har nära samarbete med myndigheter och deltar i standardiseringsgrupper. Så även om du inte har fullständig koll på förändringar i regelverk och rekommendationer, så är det faktiskt inget bekymmer. Vi tar ansvar för den biten i våra produkter.


TILLSAMMANS UTVECKLAR VI FRAMTIDENS KOMMUNALA LÖSNINGAR

På S-GROUP Solutions så hyllar vi varje individs unika personlighet, och det är ett affärskrav att man tar den med sig till jobbet varje dag. För det är så vi vill att våra tjänster och produkter ska vara designade, med specialistkompetens och mycket hjärta där användaren står i centrum. Men det handlar givetvis inte bara om att rekrytera rätt individer, utan även att sätta människor, resurser och kreativitet i rätt miljö. Det är först då vi ser effekterna hos våra kunder, hos oss, men även ute i samhället.


KARLSKRONA – VÅRT PRODUKTUTVECKLINGSCENTRUM

På vårt huvudkontor och produktutvecklingscentrum har vi samlat en rikt nyanserad flora av kompetenser och roller för att tillsammans utveckla innovativa tjänster och produkter, som används av svenska kommuner. På vårt huvudkontor hittar du våra specialister inom produkt & mjukvaruutveckling, UX/UI, testexperter, kundrelationer, marknadsföring och ekonomi. Genom gemenskap och samarbete skapar vi, för att bygga ett mer hållbart och digitaliserat samhälle.

Kolla in våra lediga tjänster...


SÅ VAD KAN MAN ARBETA MED HOS OSS...?

Systemutvecklare

Ni är våra rockstjärnor. Ert arbete är kärnan i alla våra produkter och tjänster. Hos oss tillför ni påtagligt värde för samhället i stort.

Testingenjörer

Den egentliga titeln är Kodmästareavuniversumtestastronaut men det fick inte plats på ett visitkort, därför blev det Testingenjör. Men alla i din närhet vet att det är du som sätter rockstjärnorna på plats.

Supportmedarbetare

Ni är våra kunders hjältar. Varje dag ser ni till att göra våra kunders verklighet lättare att förstå genom att lösa utmaningar och se möjligheter där alla andra ser problem.

Projektledare

Utan struktur och ordning så kollapsar ju verkligheten tillbaka på sig själv och allt blir svart. Därför har vi projektledare. För att livet på planeten jorden ska få fortsätta. Samt för att någon måste ha koll på våra astronauter och rockstjärnor.

Stödfunktioner (Ekonomi/HR)

Utan sina roadies är ett rockband bara några flummiga individer. Våra stödfunktioner lyfter hela organisationen på sina axlar och säger, det är lugnt vi finns här.

Försäljning

När man jobbar med sälj hos oss så finns det två saker som är superviktiga. Att du älskar människor och att du vill hitta den lösning som bäst matchar varje kundbehov. Givetvis är du också en affärsninja. Men en snäll ninja, en som har svart bälte i kundvård.

...JO ALLA DESSA ROLLER!

Produktchef

Med stor makt kommer stort ansvar brukar man säga. Precis så är det i rollen som produktchef. Det är du som sätter agendan för hur vårt verksamhetsstöd utformas och kommer till konkret nytta för våra kunder. Vi är marknadsledande för att vi levererar värde.

Technical writer

Att ta det komplexa och göra det begripligt. Det är där våra tekniska skribenter kommer i bilden. De tar avancerade system och lyckas förklara tekniken och syftet för den mest otekniska. We salute you!

BAS (Business Area Specialist)

Våra specialister är marknadens mest kompetenta individer inom respektive område. Men vad gör de med den kunskapen? Jo våra specialister omsätter den i våra kunders organisationer. Med våra produkter och tjänster som verktyg skapar våra BAS:ar förändring på riktigt.

Marknadsföring

Företagets mest abstrakta avdelning, som gärna ställer sig frågor som ”Vad tänker våra kunder på?” och ”Hur långt är ett email?”. När de inte filosoferar så ser de till att våra kunder alltid har rätt information framför sig, eller skriver texter som denna.

Tekniskt köpstöd

Våra produkter ska köpas inte säljas, så tänker vi. Därför har vi satt ihop ett team av individer som har Sveriges vassaste kompetenser inom GIS, digital samhällsbyggnad, gaturummet och VA. Man skulle vilja kalla dem för eliten, men det låter lite för självbelåtet. Så det fick bli köpstöd.


I VÅRT LEVERANSTEAM UTVECKLAR VI KUNDEN OCH VARANDRA.

Vad som spelar roll är människor. Så vi behöver individer som har fantastiska idéer och som äter nytänkande och innovation till frukost samt delar med sig av sin kompetens. För vi förstår att det inte handlar om din jobbtitel, det handlar om att få skapa värde och vara en del av en konstant utveckling där du, tillsammans med dina kollegor, utgör den främsta kompetensen i Sverige inom era respektive områden. Vi vet att kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är det som skapar konkurrenskraft och vi vet att den enskilda medarbetarens kompetens uppskattas av våra kunder. Vi vet också att du kommer att trivas hos oss.


teamwork

VÅRA SPECIALISTER - HJÄRTAT I VÅR VERKSAMHET

Att arbeta som specialist hos oss innebär är att du är, eller strävar mot att bli, bland de bästa i Sverige inom ditt specifika område. Till din hjälp i den strävan är du omgiven av människor som alla är fokuserade på en sak: att skapa värde för våra kunder och samhället i stort. Hos oss får du en unik möjlighet att arbeta med tekniskt avancerade produkter för att göra våra kunder bättre i sin vardag eftersom vårt fokus ligger på lösningar som gör en faktisk skillnad för dem. Vi lyckas med vårt uppdrag därför att det inte bara handlar om att utveckla den egna kompetensen, det handlar också om att dela med sig av de idéer och den kunskap man har för att bli kreativa tillsammans. Varmt välkommen med din ansökan!


OM S-GROUP

S-GROUP Solutions AB ingår i koncernen S-GROUP, som är en nordeuropeisk koncern som arbetar med världens främsta programvaror för hantering av GIS och tillhandahåller IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar där läget har betydelse för företag, kommuner och myndigheter. I koncernen ingår, förutom vi, företag som Esri Sverige, Esri Finland, S-GROUP Lietuva och Progira. Vi är som koncern miljöcertifierade enligt ISO 14001.

ISO14001 SGROUP Solutions

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.