Vi vill se dig växa!

Hos oss på S-GROUP Solutions så kommer du landa i en roll där du dagligen blir utmanad att göra kundens verksamhet lättare att förstå genom att koppla ihop olika kunskaper till en gemensam lägesbild. För vi är problemlösare, men vi arbetar så nära våra kunder och deras verksamhet att vi ofta löser problemen innan de uppstår. Det är i det uppdraget vi behöver just dig, din passion, ditt driv och dina unika kvalitéer.


Vilken är din passion i livet?

För att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna så erbjuder vi dig tillgång till modern och banbrytande teknik och verktyg, engagerade och roliga medarbetare samt ett arbetsklimat där vi verkligen förstår värdet av att skratta högt och utvecklas som individer. Så om du vill arbeta i en spännande bransch, i ett tillväxtföretag, där du möts av korta beslutsvägar, får möta kunden i deras vardag, vara delaktig i produktutveckling och känna stolthet för det som utvecklas, välkommen till oss. Skicka in ditt CV och låt oss veta vem du är, vad du kan och berätta om dina passioner i livet!


Engagemang i vardagen

I vår vardag så är alla medarbetare engagerade och drivande att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder. En viktig del av det engagemanget innebär samtidigt att du är öppen och mottaglig för förändring; Vi måste ha förmågan att hitta nya lösningar, och omvärdera vårt sätt att arbeta. I en konstant föränderlig värld så måste du kontinuerligt uppdatera din karta. Därför arbetar vi agilt i all utveckling. Varje kliv framåt, och varje framgång, ger oss ny information som vi tar till oss, utvärderar, och antingen bekräftar vår gemensamma tanke, eller tvingar oss att skriva om den.


Att bygga karriär

Vi kan med stolthet säga att alla våra personalansvariga, och även högsta ledningen, har byggt sin karriär hos oss. Merparten av ledarskapet i vår organisation är ett resultat av en medveten strategi att kompetensutveckla alla våra medarbetare. Tillsammans har vi format nästa generations ledare, och därför vet vi att vi kan ge din karriär rätt förutsättningar.Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.