Publicerad 2019-12-16

MÖT VÅR NYA KONSULTCHEF

När vi sökte efter en ny konsultchef så var det med värden som kundnöjdhet, tillväxt och kvalitet vi motiverade våra kandidater. Återigen så visar det sig att vårt motto kring stark kompetens och kundpassion fungerar. Välkommen Mattias Zwörner, Konsultchef med extra allt utifrån kompetens, men framförallt en connoisseur av kvalitet.

- Med Mattias långa bakgrund som Chef med affärsansvar inom IT/Telecom så har vi hittat precis den kandidat vi sökte, säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD S-GROUP Solutions. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet i produkter och leverans. Med Mattias kompetens så kommer kundnöjdheten nå nya höjder. Varmt välkommen Mattias, avslutar Hans-Göran.

 Vi fick chansen att ställa några frågor till Mattias:

Bild på Mattias Leveranschef

Hej Mattias!

Hej!

Vem är du?

En person som är intresserad av människor och att skapa kundnöjdhet. Jag är född och uppvuxen i Jönköpingstrakten, men bott i Blekinge sedan 1995. Som efternamnet avslöjar så har jag även tyskt påbrå.

Så vilka spännande erfarenheter tar du med in i rollen som Konsultchef

Jag tar med mig erfarenheter från 17 år inom IT och telecom där jag har jobbat med att hjälpa kunder med digital innovation och IT konsulttjänster. Jag tycker att det är spännande med korsbefruktningen mellan olika branscher och trivs som bäst där människan, affären och tekniken möts.

Vad är din vision kring kunderna du arbetar med?

Jag vill med hjälp av våra produkter erbjuda våra kunder innovativa tjänster som leder dem, och svenska kommunmedborgare, in i en hållbar framtid.


Vi vet att du kommer att trivas hos oss

Vår gemensamma framtid byggs på innovation och nya perspektiv

När du tittar på en karta, vad ser du då? Vissa ser vägar, kustlinjer, stadskvarter och vattendrag. Andra ser den komplexa samhällsväv som binder samman oss alla och knyter ihop vardagslivet. Vi letar alltid efter individer som vågar tänka innovativt, och vill spela en avgörande roll i att skapa en bättre framtid.

Kolla in hur det är att arbeta på S-GROUP Solutions...


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.