Publicerad 2019-12-20

UTMANINGAR I DET KOMMUNALA GATURUMMET

Vi fick chansen att prata med Växjö kommun kring utmaningar i gaturummet. Vad är vikten av att ha en samlad bild av sina anläggningar? Hur viktigt är det att kunna motivera investeringar mot politiken? Lyssna på Malin Engström Tf. Förvaltningschef vid tekniska förvaltningen på Växjö kommun.


KOLLA IN VÅRT SNABBINAR KRING BESLUTSTÖD I GATURUMMET

Låt vår produktchef Karl-Johan Svärd och Jonny Andersson, vår specialist inom det kommunala gaturummet, visa hur vi på S-GROUP Solutions kan ge dig en komplett bild av dina anläggningar i det kommunala gaturummet.


HANTERA GATUOBJEKTEN MED KARTAN SOM GRUND

Digital dokumentation av gator, vägar, gång- och cykelnät, beläggning, kantstöd, brunnar och övriga objekt i gaturummet ger kommunen kontroll över de mängder som man ansvarar för att sköta och underhålla. Det ska vara enkelt att få fram information såsom area, längd och kvantitet. På så sätt beslut och planering av kommande gatuunderhåll baseras på fakta. Med ett system som både kan läsa in och visualisera externa gatudata skapas förutsättningarna för en samlad lägesbild, framförhållning kring kommande underhållsinsatser samt samordningsvinster med andra verksamheter.

Länktips


Kontakt_mer information_produkt

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.