Publicerad 2020-10-22

S-GROUP Solutions expanderar med Karlskrona-kontoret i fokus!

Nu växer S-GROUP Solutions genom att öka personalstyrkan med 20%! På så sätt kan vi växla upp vår verksamhet för att möta en allt större efterfrågan från våra kunder. Majoriteten av de nya tjänsterna rekryteras till vårt huvudkontor i Karlskrona.


Digitalisering fungerar som en möjliggörare för både en effektivare offentlig förvaltning och för att kunna leverera enligt allmänhetens växande förväntningar på digitala tjänster. I Sveriges kommuner och myndigheter pågår just nu en intensiv förändringsresa där S-GROUP Solutions erbjuder dem rätt digitala lösningar för hantering av exempelvis plan- och byggprocess, gator, parker, fastighetsbildning och VA-verksamhet. Vi arbetar med den världsledande GIS-plattformen ArcGIS samt vår egenutvecklade programvara GEOSECMA for ArcGIS. Våra kunder är Sveriges kommuner, kommunala bolag och myndigheter såsom Lantmäteriet. Våra produkter används i fler än 220 svenska kommuner.

Vi vet att du kommer att trivas hos oss

12 nya medarbetare med olika kompetenser

För att möta den ökade efterfrågan från våra kunder och användare så växlar vi nu upp rejält. Det gör vi genom att öka vår personalstyrka med ytterligare 20 %, framförallt till vårt produktutvecklingscentrum i Karlskrona. Rekryteringsbehovet innebär att vi söker en mix av kompetenser som till exempel programvaruutvecklare, projektledare, innesäljare, marknadsförare och specialister inom samhällsbyggnad och kommunalteknik.

"Detta kommer stärka vår position och göra det möjligt för oss att hjälpa svenska kommuner i ännu större utsträckning.Tack vare det välutvecklade samarbete som finns lokalt mellan kommun, näringsliv, BTH och Blue Science Park så tror vi att det finns goda förutsättningar för oss att intressera de kompetenser vi söker här i regionen. För oss är det en självklarhet att delta i forsknings- och studentprojekt för att ligga i kunskapsmässig framkant. Vår erfarenhet från denna samverkan visar tydligt att det finns stor kompetens och erfarenhet i vår region", säger Hans-Göran Wilhelmsson, VD på S-GROUP Solutions.


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.