Möt oss på VA-mässan 2018! Vi deltar för att ta del av nyheter inom branschen, men framför allt för att träffa våra användare och andra som är intresserade av GEOSECMA for ArcGIS.

Om VA-mässan

Mässan tar upp aktuella frågeställningar inom både dagvatten, dricksvatten och avlopp. Sensorer, digitalisering, beslutstöd för vattenflöden samt hållbara VA-system och vattentjänster är exempel på ämnen som tas upp under seminarierna. 

Möt oss

Ni hittar oss i montern B01:90. Hälsa på och prata med oss om allt från förnyelseplanering och VA-analyser till att övervaka sin VA-verksamhet med hjälp av realtidsinformation. Vi kommer att visa hur:

  • Augmented Reality (AR) kan användas inom VA, d.v.s. att kombinera verklighet med digital information. Du kan se vad som finns i den fysiska verkligheten just nu (hus, gator, träd, skyltar, belysning eller asfalt) men även ledningsnätet under gatunivån och den data du har registrerad i ditt verksamhetssystem. 
  • Monitorera din verksamhet utifrån en interaktiv karta där du övervakar ditt ledningsnät i en visuell nulägesbild, baserat på realtidsdata, tillsammans med diagram, grafer och listor.

I montern träffar ni Annica Lindmark, Claes Francke och Roger Hörnell.

Läs mer

När: 25-27 september

Var: Jönköping

Arr: Svenskt Vatten


Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.