2019 ÅRS ArcGIS & GEOSECMA KONFERENS

Varmt välkomna till nästa ArcGIS och GEOSECMA Konferens - kommunkonferensen som vänder sig till dig som arbetar inom kommunalteknik, kart- och planförsörjning eller GIS/IT. Det går redan nu att anmäla sig till konferensen, som äger rum den 5-6 februari på Clarion Hotel & Congress Malmö Live! Efter hand som programmet växer fram så uppdateras denna sida.

LÄS MER PÅ KONFERENSHEMSIDAN HÄR...

NÄR: 5-6 februari 2019

VAR: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

ANMÄLAN: Anmäl dig här


KONFERENSINNEHÅLL

Konferensen är uppdelad i två huvudspår där det ena fokuserar på ArcGIS och det andra på GEOSECMA for ArcGIS. I ArcGIS-delen fördjupar vi oss i hur ArcGIS-verktyg kan tillämpas i kommunala arbetsflöden och vi tittar även närmare på framtidstrender och teknik. I GEOSECMA-delen får du ta del av inspirerande presentationer kring hur våra verksamhetsmoduler och kommungeografisk samarbetsplattform tillför nytta för dig som arbetar inom kart- och planförsörjning, kommunalteknik samt GIS-samordning. Du får produktnyheter, myndighetsinformation, kunskap i hur arbetsprocesser kan förbättras samt se exempel på hur kommuner arbetar med GEOSECMA.

LÄS MER PÅ KONFERENSHEMSIDAN HÄR...


DELTA PÅ KONFERENSEN FÖR ATT...

  • Utvecklas
    • i din yrkesroll och få ny kunskap som kan omsättas praktiskt i dina arbetsprocesser.
  • Nätverka
    • träffa oss, kollegor från andra kommuner och knyt kontakter med bransch- och myndighetsfolk.
  • Utbildas
    • lyssna på myndigheter och branschorganisationer samt lär dig mer om ArcGIS och GEOSECMA.

MÖT SUPPORTEN

Vår supportpersonal finns tillgänglig under hela användarkonferensen. De finns på plats för att hjälpa dig att lösa användarfrågor och bistår gärna med goda råd. Även om du inte har några frågor, så är du givetvis välkommen bara för att hälsa och få ett ansikte på våra kollegor i supportgängor!


HOTELL

Du bokar och betalar själv eventuell övernattning på valfritt hotell. Vi rekommenderar Clarion Hotel & Congress MALMÖ LIVE, där konferensen hålls och där vi har ett antal rum reserverade för oss med avtalad rabatt. Bokning görs via mejl till book@clarionlive.se. Uppge vilka nätter som logi önskas, därefter bekräftas din bokning via mejl av hotellet. Glöm inte att uppge bokningskod: GR022977. VIKTIGT - Begränsat antal rum! Boka snarast logi för att säkerställa hotellrum där vi konfererar! Det är möjligt att kostnadsfritt avboka senast 7 dagar innan ankomst. Först till kvarn...

LÄS MER PÅ KONFERENSHEMSIDAN HÄR...

Malmö live

Hjälpte informationen dig?
Kontakta mig
Tack för din synpunkt
Just nu har vi tekniska problem, försök gärna igen senare.